Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
"DICSŐÍTSÉTEK AZ URAT MUZSIKÁVAL... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.
Jótékonysági koncertet ad a Primavera Kórus és a Székesfehérvári Ifjúsági Fóvőszenekar április 18-án, szombaton 19.30 órakor a székesfehérvári Szent István Bazilikában a Bazilika felújítása javára.
Tovább...
 
Nyúl... nyulak... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.

Image

A Károlyi Kastély látogatói április 17. és május 4. között különleges időszaki nyúltárlatot tekinthetnek meg.
Tovább...
 
Borsányi Márton csembalóművész koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.

Image

A Károlyi József Alapítvány koncertsorozatának következő állomása Johann Sebastian Bach korába kalauzolja el az érdeklődőket. A nagy mester születése 330. évfordulójának tiszteletére különleges koncert kerül megrendezésre a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban, amely a 17-18. század barokk muzsikájába enged betekintést Borsányi Márton csembalóművész tolmácsolásában.
Tovább...
 
Fehérvári Ének IX. Országos Ifjúsági Énekkari Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. április 17.

Image

Ismét nagyszabású, színvonalas zenei rendezvénynek ad otthont a hétvégén Székesfehérvár. Pénteken késő délután Városház téri közös énekléssel kezdődik a Fehérvári Ének IX. Országos Ifjúsági Énekkari Találkozó nyolc kórus részvételével. Minderről sajtótájékoztató keretében számolt be Brájer Éva alpolgármester és Kneifel Imre főszervező, a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.
Tovább...
 
VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK ORSZÁGOS KULTURÁLIS ÉS MŰVÉSZETI TALÁLKOZÓJA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.

Image

A Székesfehérvári Első Lions Club hagyományt teremtve nyolcadik alkalommal tartja meg a látássérült embertársaink számára az esélyegyenlőség jegyében a bemutatkozás és figyelem felkeltés lehetőségeként a „Vagyok 2015” rendezvény sorozatot. Ez az egyetlen olyan országos szintű program, ahol Ők megmutathatják magukat, tehetségüket és rátermettségüket.
Tovább...
 
Szombaton rendezik a Lászlóvill Kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.
Felnőtt - Ifjúsági Latin, Junior Standard és Professzionista Standard Ranglista Táncversenyt rendez a székesfehérvári Laguna Kulturális és TáncSport Egyesület április 18-án. Szombaton délelőtt az E, D és C osztályos megmérettetés keretében klubközi versenyen lépnek parkettre a táncosok a „Lászlóvill Kupa” keretében, amelyen székesfehérvári táncospárok is indulnak, míg délután a ranglista versenyek zajlanak a Köfém Sportcsarnokban.
Tovább...
 
HANGULATOK - KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ PÉNTEKEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 15.
Szünderné Havasi Erzsébet Hangulatok című kiállításának megnyitójára várnak minden kedves érdeklődőt a Kisfaludi Közösségi Házba április 17-én, pénteken este. A tárlatot Bakonyi István József Attila-díjas irodalomtörténész nyitja meg. A pénteken este 18 órakor kezdődő eseményre sok szeretettel várnak minden látogatót. A kiállítás május 15-ig, hétköznapokon 16-tól 20 óráig tekinthető meg.
Tovább...
 
ÉKES PÁRTÁK, LEESNI ÁHÍTÓK - IRODALMI DÉLUTÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 15.

Image

Ékes párták, leesni áhítók címmel Irodalmi délutánra várják az érdeklődőket a Felsővárosi Közösségi Házba 2015. április 16-án, csütörtökön. A kulturális programon Káliz Sajtos József költővel Bakonyi István beszélget. A csütörtök délután 15 órakor kezdődő eseményre ingyenes belépést biztosítanak a szervezők, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.
Tovább...
 
Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. április 15.

Image

A vértesboglári, a váli és a mányi diákok szerepeltek a legjobban a kirendeltségi katasztrófavédelmi verseny általános iskolás korcsoportjában Székesfehérváron. A középiskolások kategóriájában a megyeszékhely csapatai diadalmaskodtak.
Tovább...
 
Húszéves a Táncház Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsa   
2015. április 15.

Image

„Ez a ház a mi házunk” címmel egy héten át gazdag programokkal ünnepli a Táncház húszéves fennállását az Alba Regia Táncegyesület. Az április 20-a és 26-a közötti színes rendezvénysorozatról sajtótájékoztatón számolt be Brájer Éva, Székesfehérvár alpolgármestere, Majoros Róbert, az Alba Regia Táncegyesület művészeti vezetője és Majoros Andor, az Alba Regia Táncegyesület művészeti menedzsere.
Tovább...
 
Liliom Pillangóért cserébe Nyomtatás E-mail
Írta: Kádár-Dombi Katalin   
2015. április 15.

Image

Május 10-én a nagyváradi Szigligeti Színház Liliom című előadását tekintheti meg a székesfehérvári közönség, május 3-án pedig a Pillangót játssza a Vörösmarty Színház a partiumi városban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3961 - 3971 / 6193